Ghost Clan

Translate This Page

SPELSERIER

Call of Duty

Call of Duty

Battlefield

Battlefield

Medal of Honor

Medal of Honor

Ghost Recon

Ghost Recon

Ghost har sysslat med online gaming ett bra tag så har vi ju varit med så pass länge att Ghost klanen har hunnit avverka ett antal spelserier och vi tänkte ägna dessa lite uppmärksamhet genom att ge dom några sidor här så yngre och nya spelare kan få lite information om dessa berömda spelserier.

Genom åren av online gaming så har medlemmar kommit och gått i klanen Ghost och dom som varit med från början så börjar åldern nu ta ut sin rätt. reflexerna är inte vad dom har varit, så det bli mer spel med taktiska inslag så vi Ghost har en chans att vara lite luriga och flanka än att springa rakt på motståndarna. Även om vissa takter är svåra att göra sig av med.

Ghost klanen har inte varit aktiva spelare i alla spelserier som vi tar upp här och Ghost har inte heller varit aktiva i alla spelen i dom spelserier vi är och har varit aktiva inom. Men då vi är en klan som fokuser på online gaming och då framför allt FPS-spel så tycker vi att alla dom stora spelserierna förtjänar sin plats här. Och vissa Ghost har varit aktiva i spel som inte klanen har varit aktiva inom. Så vår totala spelhistorik är rätt så stor på så sätt.

Dom spelen som Ghost har varit aktiva inom är Day of Defeat, Day of Defeat Source, Counter-Strike Source, Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Battlefield 2 och Battlefield 3. Sen har vi synts till i många andra spel tack vare taggen Ghost eller GGA.

Att vi tar upp spelserier som Ghost inte varit aktiva inom beror på medlemmarnas tidigare aktiviteter och nuvarande aktiviteter inom olika spel där kanske Ghost som klan inte är aktivt. Och senhar vi ju det historiska perspektivet när det gäller online gaming, vart hade den genren varit utan vissa berömda spelserier som Half-Life och Quake. Det var ju med dessa som online gaming växte explosionsartat då spelverktygen släpptes med spelen så spelare kund göra egna spel baserade på orginalspelens grafikmotor. Utan Half-Life, inget Counter-Strike eller Day of Defeat som ursprungligen var moddar till Half-Life men blev egna spel med tiden. Och Quake som verkligen fick fart på FPS-spelandet när det gäller online gaming.

Det har funnits många stora speltitlar inom FPS-genren, men då Ghost är en spelklan inom online gaming faller det sig naturligast att fokuseringen blir på dom titlarna som gjort mycket för FPS online och som har lockat många spelare genom åren. Detta är en växande sida där allt mer spel och spelserier kommer tas upp och presenteras för er. Det kommer även komma spelpresentioner här som underrubriker till dessa spel då det idag finns många spel som är fristående men som har sitt ursprung ur dessa spelserier.

Hoppas ni finner detta intressant och att ni finner Ghost hemsida som en nyttig sida att få information om spel och spelserier. Senaste nytt om spelen i dessa spelserier finner ni på Ghost Gaming Association, där vi försöker ha det senaste nyhetsflödet om dom stora online spelen som spelas idag, även om fokusen ligger på dom spelen där Ghost klanen som klan är mest aktiva förtillfället. För tillfället så är Ghost mestadels aktiva inom Battlefield, Call of Duty och Counter-Strike. 

Men enskilda medlemmar är aktiva i Day of Defeat, Sniper 2 Ghost Warrior, Ghost Recon Future Soldier. Och kommande spel som Call of Duty Ghost kommer ju bli ett måste för några av oss i Ghost klanen, även Arma III finns det intressen för. Sen finns ju en kommande generation av online spelare så visst kommer vi synas i olika spel fortsättningsvis också.

Half-Life

Half-Life

Counter-Strike

Counter-Strike

Day of Defeat

Day of Defeat

Quake

Quake