Ghost Clan

Translate This Page

BRA LÄNKAR

Här på den här sidan kommer vi inom Ghost klanen att lägga upp olika nyttiga länkar till program och hemsidor för oss som gillar online gaming i menyfältet ovanför. 

Punkbuster, ett nödvändigt program som vi tar upp här är Punkbuster, som oftast installeras med när du installerar ett spel, men det kan vara bra att ha länken till Punkbuster nära till hands vid ominstallationer då man kan behöva installera om spel och få tag på äldre uppdatering från Punkbuster. För att inte tala om gamla spel utan automatisk uppdatering vilket vi också länkar till via Punkbusterlänken ni ser  här ovan. Det har i alla fall hjälpt några Ghost vid ominstallation av Battlefield 2.

ModDb är en hemsida som vi som gillar online gaming inte bör missa om vi vill få ut fler speltimmar av ett spel. Där hittar ni hur många moddar som helst så man kan få fler spel till ett spel man har köpt och på så sätt spela det på ett annat sätt. Hos ModDB finns både för singelplayer och multiplayer, vilket vi Ghost gillar mest då det är online gaming som gäller. Så ModDB är väl värt ett besök, och hos ModDB finns en Ghost grupp för dom som är intresserade av just moddar.

GameBanana, om man vill trixa lite med utseende, så som skinns, eller till exempel bara hitta en ny häftig map så finns det GameBana. GameBana, tidigare FPSBana har hur mycket skinns och maps med mera som helst. Och GameBanana har vuxit något enorm och har inte längre bara till Valve Half-Life och dess moddar, utan till hur många spel som helst. Så vill man få sitt spel att se lite annorlunda ut eller vill ha en ny map så följ länken under Ghost bannern.